fbpx

Våre ansatte

Klinikken ble startet av akupunktør og homeopat Vibeke Fjeld, som i de senere år har spesialisert seg innen behandling av barn og barnløse. I tillegg jobber familieterapeut Tone Bråten og kostholdsveileder og akupunktør Frederikke Heyerdahl ved klinikken.

Vibeke Fjeld

Eier og leder Klinikk Fjeld. Vibeke har bachleor i medisin og er utdannet akupunktør, homeopat og refleksolog. Hun har i alt 9 års utdanning innen disse fagområdene.

Etter endt utdannelse som homeopat arbeidet hun et halvt år i India ved klinikken til en av verdens ledende homeopater Dr. Sanakaran. Hun er eneste nordmann som har denne tilleggserfaringen innen homeopati.

Vibeke har spesialisert seg innen fagfeltet barn og barnløshet. Hun startet Klinikk Fjeld i 2003 og har 19 års erfaring som akupunktør.

Tlf: 957 47 857   E-post: post(at)klinikkfjeld.no

Henriette Bjørsvik Svendsen

Henriette har jobbet med digital markedsføring i snart 15 år og brenner for kvinnehelse.

Hun har selv erfaring innen dette temaet og har mye personlig erfaring å bidra med.

Henriette jobber blant annet med å synliggjøre det som skjer på Klinikk Fjeld ved å ta videoer og bilder av behandlinger som skjer på klinikken.

Tlf: 99 44 39 11   E-post: henriettebjorsviksvendsen(at)gmail.com

Tone Bråthen

Familieterapeut, veileder, foredragsholder og skribent spesialisert på ufrivillig barnløse.

Hun er utdannet systemisk familieterapeut ved Diakonhjemmet i Oslo og har lang erfaring med å jobbe i familier med ulike typer utfordringer.

Tone har tidligere jobbet som lærer, sosiallærer, barnevernkurator og familieveileder. Hun jobber også ved Medicus fertilitetsklinikk i Trondheim.

Hun er skribent og rådgiver for ufrivillig barnløse på mammanett.no og Norsk forening for fertilitet og barnløshet, Ønskebarn.

Hun har publisert en rekke artikler som omhandler ulike sider ved det å være ufrivillig barnløs. Hun har selv erfaring med å være ufrivillig barnløs og har vært igjennom prøverørsbehandlinger for å få sine barn.

Hun tilbyr profesjonell veiledning til par, enkelte og grupper.

Tlf: 458 03 572   E-post: toneveileder(at)gmail.com
ufrivilligbarnløs.no