fbpx
Heart_illustration_white

Velkommen til Klinikk Fjeld

Hos oss samarbeider veiledere og terapauter til det beste for pasienten. Vi behandler og utreder ut i fra et skolemedisinsk og kinesisk medisinsk syn, fordi vi mener at alternativ behandling og skolemedisinen ikke står i motsetning til hverandre, men arbeider best sammen.

Vi tilbyr utredning og behandling av barnløshet, utredning og behandling av plager under graviditet, fødselsforberedende behandling, svangerskapskontroller, fødselskurs, samtaleterapi og kostholdsveiledning.

  • Kolikk, øreverk, andre luftveisinfeksjoner og søvnproblemer hos barn
  • Hodepine/migrene, stive skuldre eller ryggproblemer
  • Kvinnerelaterte plager (PMS, overgangsplager, menstruasjonssmerter og blærekatarr)
  • Akutte sykdommer (bihulebetennelse, bronkitt og forkjølelse)
  • Allergi: pollen, dyr og mat
  • Stressrelaterte sykdommer/symptomer (sjenerende svette, angst)

Klinikken har gjennom lang erfaring utviklet egne behandlingsmetoder innen feltet barnløshet og kvinnehelse, som sammen gir gode resultater

Ansatte

Vibeke Fjeld

Eier og leder Klinikk Fjeld. Vibeke er utdannet akupunktør, homeopat og refleksolog. Hun har i alt 9 års utdanning innen disse fagområdene. Hun har flere års utdannelse i medisinske fag.

Etter endt utdannelse som homeopat arbeidet hun et halvt år i India ved klinikken til en av verdens ledende homeopater Dr. Sanakaran. Hun er eneste nordmann som har denne tilleggserfaringen innen homeopati.

Vibeke har spesialisert seg innen fagfeltet barn og barnløshet. Hun har drevet Klinikk Fjeld siden 2003 og har 19 års erfaring som akupunktør.

Tlf: 957 47 857  E-post: post(at)klinikkfjeld.no

Frederikke heyerdahl

Utdannet kostholdsveileder og akupunktør og har spesialisering i akupunktur fra studieopphold i Kina.

Hun har bred faglig kompetanse og god erfaring med å tilrettelegge for ending ved ulike helseutfordringer.

Frederikke er opptatt av hvordan sykdom kan forebygges og symptomer reduseres ved hjelp av et hensiktsmessig kosthold satt sammen for akkurat deg.

Frederikke har spesiell interesse for fagområdet fertilitet og barnløshet. Hun har selv vært ufrivillig barnløs i mange år og har vært igjennom en lang rekke prøverørsbehandlinger før hun fikk sine barn.

Tlf: 924 17 008   E-post: frederikke.heyerdahl(at)hotmail.com

Tone Bråthen

Familieterapeut, veileder, foredragsholder og skribent spesialisert på ufrivillig barnløse.

Hun er utdannet systemisk familieterapeut ved Diakonhjemmet i Oslo og har lang erfaring med å jobbe i familier med ulike typer utfordringer.

Tone har tidligere jobbet som lærer, sosiallærer, barnevernkurator og familieveileder. Hun jobber også ved Medicus fertilitetsklinikk i Trondheim.

Hun er skribent og rådgiver for ufrivillig barnløse på mammanett.no og Norsk forening for fertilitet og barnløshet, Ønskebarn.

Hun har publisert en rekke artikler som omhandler ulike sider ved det å være ufrivillig barnløs. Hun har selv erfaring med å være ufrivillig barnløs og har vært igjennom prøverørsbehandlinger for å få sine barn.

Hun tilbyr profesjonell veiledning til par, enkelte og grupper.

Tlf: 458 03 572   E-post: toneveileder(at)gmail.com ufrivilligbarnløs.no

Samarbeidspartnere: