fbpx

Graviditet

Vi tilbyr utredning og behandling av plager under graviditet, fødselsforberedende behandling, svangerskapskontroller, fødselskurs og kostholdsveiledning i forbindelse med graviditet.

Fordelen med å løse svangeskapsrelaterte plager med akupunktur er at man slipper medisinering som i mange tilfeller er i strid med det å være gravid

Det å være gravid innebærer en stor forandring i kroppen og dette skal man ta alvorlig. Dette er ikke tiden hvor man skal forvente mye av seg selv.

For de fleste kvinner i et stabilt forhold er det å bli gravid største lykke. Men i en del tilfeller blir den største lykke et slit, som kan ende i en rekke plager, og i noen tilfeller full utbrenthet. Flere og flere kvinner opplever dette. Klinikk Fjeld har metoder for å behandle en rekke plager som oppstår i svangerskapet:

Fødselsdepresjon er blitt et kjent fenomen. Ikke like kjent er det at det er like vanlig å bli tungsinnet under svangerskapet. Dette er heller ikke allment akseptert. Ved Klinikk Fjeld tar vi slike plager på alvor og har gode resultater i å behandle dem.

Vår klinikk tilbyr modningsakupunktur fra uke 35 i svangerskapet. Denne behandlingen har erfaringsmessig og ved forskning vist å kunne fremme en kortere og mindre smertefull fødsel.

På Klinikk Fjeld vet vi at det er en viktig sammenheng mellom akupunktur, ernæring og den gode samtalen. Hit kan du komme som gravid eller nybakt mamma, med eller uten babyen din, og få hjelp til disse tingene som henger sammen

Kostholdsveiledning

for gravide

Er du gravid og ønsker veiledning for å sikre at både du og den lille babyen har det best mulig under svangerskapet? Mange gravide opplever også å være kvalme i løpet av graviditeten. Vi har mange nyttige kostholdsråd som kan hjelpe deg.

Se vår kostholdsveileder Frederikke fortelle om prenatal ernæring (babyens ”kosthold” før fødsel)