fbpx

Pasienthistorier

Siden Klinikk Fjeld åpnet i 2003 har utallige mennesker vært innom oss. Her er et knippe utvalgte historier fra pasienter vi har fått gleden av å hjelpe på veien.

Kolikksmerter

Vår lille jente på fem uker hadde kolikksmerter, og etter tre behandlinger med akupunktur hos Vibeke Fjeld har hun blitt en helt annen baby og er mye mer tilfreds med verden. Vibeke er fantastisk med barn (og voksne), og jeg kan varmt anbefale henne videre!
Klinikk_Fjeld_Favicon
Therese Ljosdahl
26 januar 2017

Modningsakupunktur

Hadde nettopp min første fødsel, en drømmefødsel (også i følge jordmødrene), og det tror jeg er mye takket være Vibekes modningsakupunktur. I tillegg hjalp hun meg med bekkenløsningsplager fra tidlig i svangerskapet som har hatt god effekt. Gå til modningsakupunktur hos Vibeke, og fød på ABC (Ullevål) — anbefales på det varmeste!
Klinikk_Fjeld_Favicon
Hanne Østby Orlien
15 juni 2016

Barn og søvn

Vår lille sønn var fra fødsel umulig å få til å sove noe mer enn 30 min til en time i strekk dag og natt. Vi var helt utslitt og desperate etter å få nattesøvnen tilbake. Etter et par akupunkturbehandlinger hos Vibeke merket vi stor forskjell! Han sover nå mye bedre både dag og natt, og våkner kun opp et par ganger i løpet av natten- noe som er helt ok for en baby på fire mnd. Vi har fått et nytt liv og er evig takknemlig. Jeg kan varmt anbefale Vibeke og Klinikk Fjeld til de som sliter med nattesøvnen!
Klinikk_Fjeld_Favicon
Nina Hidle Langseth
26 februar 2015