Om oss

Ved klinikk Fjeld samarbeider akupunktøren, legen, kostholdsveilederen og familieteraputen til det beste for pasienten. Vi behandler og utreder ut i fra et skolemedisinsk og kinesisk medisinsk syn.

Vi tilbyr utredning og behandling av barnløshet, graviditet, fødselsforberedende behandling, svangerskapskontroller, fødselskurs og kostholdsveiledning.

Klinikk Fjeld var de første i Norge som benyttet Paulus metode i forbindelse med IVF behandling og har hatt et forskningssamarbeid med Aleris. IVF pasienter som får tilbud om akupunktur før og etter innsetting av egg etter Paulus metode, har vist seg å gi gode resultater. Klinikk Fjeld har også utviklet egne metoder for barnløshetsbehandling hvor akupunktur og homeopati i kombinasjon har vist å gi gode resultater. Klinikk Fjeld hjelper både par som vil forsøke å få barn på naturlig måte og ved IVF.  Et viktig utgangspunkt er at begge bør tas inn til konsultasjon, da også mannens sædkvalitet betyr mye i denne sammenheng.

I tillegg behandler og utreder vi andre helseplager blant annet:

 • Kolikk, øreverk, andre luftveisinfeksjoner og søvnproblemer hos barn
 • Hodepine/migrene stive skuldre ryggproblemer
 • Kvinnerelaterte plager (PMS overgangsplager, menstruasjonssmerter og blærekatarr)
 • Plager relatert til graviditet
 • Akutte sykdommer (bihulebetennelse, bronkitt og forkjølelse)
 • Allergi: Pollen, dyr og mat
https://www.aftenposten.no/helse/article335284.ece


Våre ansatte


 • altVibeke Fjeld Homeopat og
  akupunktør
 • Tone Bråten Familieterapaut
 • Frederikke Heyerdahl Kostholdsveileder og akupunktør

Vibeke Fjeld: Eier og leder Klinikk Fjeld. Vibeke er utdannet akupunktør, homeopat og refleksolog. Hun har i alt 9 års utdanning innen disse fagområdene. Etter endt utdannelse som homeopat arbeidet hun et halvt år i India ved klinikken til en av verdens ledende homeopater Dr. Sanakaran. Hun er eneste nordmann som har denne tilleggserfaringen innen homeopati. Vibeke har spesialisert seg innen fagfeltet barn og barnløshet.

Tone Bråten: Familieterapeut, veileder, foredragsholder og skribent spesialisert på ufrivillig barnløse. Hun er utdannet systemisk familieterapeut ved Diakonhjemmet i Oslo og har lang erfaring med å jobbe i familier med ulike typer utfordringer. Tone har tidligere jobbet som lærer, sosiallærer, barnevernkurator og familieveileder. Hun jobber også ved Medicus fertilitetsklinikk i Trondheim. Hun er skribent og rådgiver for ufrivillig barnløse på mammanett.no og Norsk forening for fertilitet og barnløshet, Ønskebarn. Hun har publisert en rekke artikler som omhandler ulike sider ved det å være ufrivillig barnløs. Hun har selv erfaring med å være ufrivillig barnløs og har vært igjennom prøverørsbehandlinger for å få sine barn. Hun tilbyr profesjonell veiledning til par, enkelte og grupper.
For mer informasjon se hjemmeside: www.toneveileder.no

Frederikke Heyerdahl: Utdannet kostholdsveileder og akupunktør og har spesialisering i akupunktur fra et studieopphold i Kina. Hun har bred faglig kompetanse og god erfaring med å tilrettelegge for ending ved ulike helseutfordringer. Frederikke er opptatt av hvordan sykdom kan forebygges og symptomer reduseres ved hjelp av et hensiktsmessig kosthold satt sammen for akkurat deg. Frederikke har spesiell interesse for fagområdet fertilitet og barnløshet. Hun har selv vært ufrivillig barnløs i mange år og har vært igjennom en lang rekke prøverørsbehandlinger før hun fikk sine barn.
Mailadresse: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Telefon: Tlf 92417008

Klinikk Fjeld
Bogstadveien 51, 0366 Oslo 
tlf: 22 60 27 00
Åpningstider
man-tors. 08.00-20.00
fredag 08.00-16.00

post@klinikkfjeld.no

Priser akupunktur/homeopati
1. konsultasjon kr 650 – 750,-

Akupunktur kr 470,-

Oppflg. homeopati kr 420,-

Priser legetjenester
Konsultasjon med ultralyd kr 890,-
Konsultasjon uten ultralyd kr 690.-
Svangerskapskontroll kr 550,-

Telefonkonsultasjon kr 250.-

Resept / sykemelding kr 250,-

Legeerklæring, enkel fra kr 250,-

Legeerklæring utvidet kr 500.- pr. påbegynte halvtime

Priser familieterapeut
Individuell time 45 min kr 850.-
Par time kr 750.-
Gruppekveld etter avtale

Behandling utenfor klinikkens lokaler eller åpningstider etter avtale.

Ved giro påbeløper faktureringsgebyr på kr 50.-

Priser kostholdsveiledning:
Førstekonsultasjon kr 750.-
Oppfølging 30 min kr 390.-
Oppfølging 1 time kr 650.-
Kostholdsanalyse kr 450.-
Personlig kostholdsplan kr 750.-
Oppsett av treningsprogram kr 350.-