fbpx

Vellykket IVF-forsøk

En pasienthistorie

Lite kunnskap/kjennskap hadde jeg rundt akupunkturbehandling. I mitt siste tapre IVF-forsøk fra det offentlige, var testing av behandling hos Klinikk Fjeld et av mine siste utveier.

Jeg kom inn med nærmest bøyd hode og ingen store forventninger etter flere mislykkede forsøk. Men hvordan jeg ble tatt imot og tatt vare på, kan ikke sammenlignes med noe. Fra å stå fullstendig alene fra behandling i det offentlige, med mange ubesvarte spørsmål, ble jeg for første gang møtt med en så stor varm. Noen som så meg og min historie. I tillegg til akupunkturbehandlingen i seg selv, fikk man her virkelig god coaching/veiledning for hvordan møte en krevende IVF-prosess. Klinikk Fjeld sitter med så stor kjennskap til IVF, behandlinger, klinikker og metoder som har gitt meg uvurderlig stor innsikt og hjelp.

Ingen blomst eller takkekort er dekkende nok for hva man får igjen av å gå i behandling her.

Til alle dere som kjenner dere alene i IVF-behandlingens store berg og dalbaner; ikke forbli alene. Oppsøk fagmiljøet og kunnskapen som finnes der ute. Klinikk Fjeld var min redning.

Hilsen gravid 40-åring, 5 måneder på vei.